Skip to main content
Airco installatie Bilzen

Laatste nieuws.

Laatste nieuws
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek

Trotse Diamond partner binnen Mitsubishi Electric

Het installeren van een warmtepomp is een job die het best uitgevoerd wordt door een vakman. Wij zijn dan ook enorm trots op onze erkenning als Diamond Partner van Mitsubishi Electric.
Het 'Diamond Partnership' is een keurmerk van Mitsubishi Electric voor installateurs die hun voorkeur geven aan het gamma van Mitsubishi Electric en bovendien op regelmatige basis opleidingen volgen hiervoor. Het initiatief is gegroeid uit de overtuiging dat u als eindklant meer baat heeft bij een stabiele lange termijn relatie waar kwaliteit van product en installatie centraal staan.

Diamond Partners engageren zich om altijd en overal Mitsubishi Electric aan te bieden. In ruil kan men ervan op aan dat men altijd de beste prijs en service krijgt. Onze inspanningen worden beloond met een direct partnership dat bol staat van de voordelen. Een optimale dienstverlening en de rechtstreekse support van Mitsubishi Electric vormen hierbij de basis.

Voor u betekent dit label een onwrikbare kwaliteitsgarantie en, samen met de bekendheid van Mitsubishi Electric, een logische keuze. U mag er vanuit gaan dat wij steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologische evoluties en vertrouwd zijn met de recentste installatietechnieken. Daarnaast genieten wij als Diamond Partner van Mitsubishi Electric van 2 jaar extra garantie op onderdelen, wat een totaal maakt van 5 jaar. En daar heeft u ongetwijfeld ook baat bij.

Offerte op maat.

De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

Gebeten door techniek?

DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
warmtepomp installatie
Een professioneel  team staat voor u klaar

Contact

Royerveld 16 - 3740 Bilzen
089 20 40 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

Vincotte logo