Skip to main content
Airco installatie Bilzen

Service en onderhoud.

Service en onderhoud
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek
Het onderhoud van uw airconditioning, warmtepomp- en ventilatiesystemen is een van de belangrijkste factoren voor een optimaal rendement en een lange levensduur van uw installatie. Wacht dus niet om uw verkoelingssysteem te laten herstellen of schoonmaken. De prijs van een servicebeurt verdient u meteen terug door een lagere energiefactuur.

DIMA Ecotechnics plaatst niet enkel nieuwe installaties maar neemt ook het onderhoud en de herstelling van zowel nieuwe als bestaande installaties op in hun takenpakket. Als u dat wenst, bieden wij u een onderhoudscontract voor uw airco of warmtepomp op maat: volgens de eisen van uw installatie, aan een minimale en vaste prijs. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Bovendien zorgen wij ervoor dat uw airco altijd voldoet aan de huidige normen. Door het afsluiten van een onderhoudscontract bij DIMA Ecotechnics zijn beide partijen zeker van een goed onderhouden installatie die tal van voordelen met zich meebrengt.
Service
Onderhoud

Waarom onderhoud aan uw warmtepomp?
Voor een lange en zorgeloze levensduur is het raadzaam ieder jaar onderhoud te laten uitvoeren aan de warmtepomp installatie. Deze wordt dan in het voor- of najaar nagezien zodat tijdens het seizoen de storingen tot een minimum worden beperkt.

Warmtepompen die gedurende een lange periode geen onderhoud hebben gehad, worden energievreters. Deze airco’s verbruiken gemiddeld 30 tot 40% meer stroom. De gevolgen van vervuilde filters kunnen uw airco beschadigen, met als gevolg kostbare reparaties, die voorkomen hadden kunnen worden. Koelt/verwarmt uw warmtepomp onvoldoende, dan is gebrek aan onderhoud vaak de grote boosdoener. Als hij uit staat, merkt u (nog) niets maar vervuiling in de condensafvoer kan zorgen voor lekkages.

Neem contact op met ons
Is uw airco of warmtepomp aan een onderhoud of herstelling toe? Bel ons dan op of stuur een mail. Uw aanvraag wordt steeds beantwoord en zo snel mogelijk behandeld.

 • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

  Nijst Jos | Bilzen
 • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

  Reyskens Orthopedie | Borgloon
 • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

  Driesen Jessica | Martenslinde
 • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

  Familie Crommelinck | Voeren
 • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

  Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
 • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

  Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
 • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

  Patrick Cools | Diest
 • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

  Verjans-Schoefs | Hoeselt
 • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

  Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
 • Ik wil jullie en Bruno nog bedanken voor de interventie aan mijn warmtepomp! Top service!!

  Jochen Nouwen | Bree
  warmtepomp installatie

  Benieuwd naar onze realisaties?

  Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
  Referenties gezinswoningen

  Particuliere referenties

  Referenties office

  Office referenties

  Industriële office

  Industriële referenties

  Zonnepanelen

  Zonnepanelen referenties

  Offerte op maat.

  De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

  Gebeten door techniek?

  DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
  warmtepomp installatie
  Een professioneel team staat voor u klaar

  Contact

  Royerveld 16 - 3740 Bilzen
  089 20 40 48
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Volg ons op social media

  Vincotte logo