Skip to main content
Airco installatie Bilzen

Laatste nieuws.

Laatste nieuws
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek

Sponsoring zomeractiviteiten 2021

Tour van Spaen: In augustus moedigen we onze sportievelingen van de Tour van Spaen opnieuw aan. Deze tweede editie belooft opnieuw succesvol te zijn. Zowel kinderen als volwassen kunnen genieten van een mooie loopwedstrijd in een groene omgeving.

tour van spaen

Parc d’été: Jullie vinden ons ook terug op Parc d’été in Zutendaal van 31/07 tot en met 02/08/2021. Tijdens dit evenement worden jullie getrakteerd op heel wat leuke optredens met de nodige randanimatie. Bovendien wordt er ook kinderanimatie voorzien en kunnen jullie bij één van de foodtrucks terecht voor een lekker hapje & drankje.

Parc d ete

Ook dit jaar is DIMA ECOTECHNICS weer hoofdsponsor van de Hoeselt Run die plaatsvindt op 26 en 27/06/2021 in een prachtig Haspengouws decor.

Offerte op maat.

De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

Gebeten door techniek?

DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
warmtepomp installatie
Een professioneel  team staat voor u klaar

Contact

Royerveld 16 - 3740 Bilzen
089 20 40 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

Vincotte logo