Skip to main content
Airco installatie Bilzen

Laatste nieuws.

Laatste nieuws
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek

Sponsoring Halloween 2021

Op zondag 31 oktober organiseert Heikes Comité een spookachtige, kindvriendelijke Halloweentocht. De uitgestippelde route is toegankelijk voor jong en oud, mobiel en minder mobiel. Ook voor de kleinste spookjes is er animatie voorzien. Honden zijn welkom aan de leiband. Vergeet ook zeker niet jullie zaklamp mee te brengen want de straatverlichting op de route zal gedoofd worden. De volledige route wordt eveneens verkeersvrij gemaakt. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid rond het startpunt de Hei in Kuringen (Nieuwstraat 66). Om af te sluiten, kunnen jullie genieten van een lekker hapje en drankje in de verwarmde Halloweentent.

Heikes_Halloween_2021.jpg

Op zaterdag 6 november is het dan de beurt aan Scouts Schoravé in Schoonbeek. Na een jaartje stilte omwille van corona, belooft het dit jaar weer griezelig tof te worden. De spokentocht loopt doorheen de wijken en bossen van Schoonbeek. Jullie worden getrakteerd op griezelige decors, originele stunts en er zijn 2 stopplaatsen voorzien waar jullie even op adem kunnen komen en genieten van een hartverwarmende jenever of ander (warm) drankje. De inkomprijs bedraagt € 5. Voor kinderen jonger dan 10 jaar is het gratis. Vertrek is voorzien aan de scoutslokalen van Schoonbeek (Jeugdhuispad 9).

Spokentocht_Schoravé_Schoonbeek.jpg

Jullie zijn alvast van harte welkom om samen met ons lekker mee te griezelen tijdens één van deze Halloweentochten. See you there...if you dare! 

Introfoto Halloween 2021

Offerte op maat.

De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

Gebeten door techniek?

DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
warmtepomp installatie
Een professioneel  team staat voor u klaar

Contact

Royerveld 16 - 3740 Bilzen
089 20 40 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

Vincotte logo